Το PrintIt είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΧΡΩΜΟΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΕ, μιας εταιρίας που εδώ και 30 χρόνια προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες έντυπης επικοινωνίας.

Η εμπειρία και η άμεση ανταπόκριση, ο μηχανολογικός εξοπλισμός στις εκτυπωτικές υπηρεσίες και το προσωπικό με εξειδικευμένους ανθρώπους στην επικοινωνία, συμβάλλουν στη μέγιστη απήχηση κάθε ενέργειας προβολής της εταιρίας σας.

Το PrintIt είναι η άμεση λύση στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία να προωθήσει και να παρουσιάσει την εικόνα του στο μελλοντικό πελατειακό του κοινό.

Η επαγγελματική κάρτα εκπροσωπεί τον κάτοχό της γιατί προβάλει και δίνει όλες τις πληροφορίες για την επιχείρηση ή τον ελευθερο επαγγελματία. Οι επαγγελματικές κάρτες του PrintIt καλύπτουν τις ανάγκες κάθε επαγγελματία, γιατί είναι ξεχωριστές σε σχεδιασμό, υψηλής ποίοτητας και ΑΜΕΣΑ παραδοτέες! Από το εταιρικό λογότυπο έως το leaflet, καθώς και κάθε άλλου είδους έντυπο, το δημιουργικό τμήμα του PrintIt μελετά και σχεδιάζει αποκλειστικά για εσάς ώστε να αναδείξετε άμεσα την επιχείρησή σας!