Βρες τώρα την επαγγελματική κάρτα που θέλεις. Δες τα σχέδια, αγόρασε online!

Σχεδιάζουμε επαγγελματικές κάρτες από το μηδέν. Άριστο αποτέλεσμα, ταχύτητα και ποιότητα στην εκτύπωση.

Επαγγελματικες κάρτες Σχεδιασμός & Εκτύπωση

  • Η επαγγελματική κάρτα είναι η εικόνα και το αποτύπωμά σου στους υπάρχοντες αλλά και τους εν δυνάμει πελάτες σου.
  • Έρευνες έδειξαν ότι η αξία της επαγγελματικής σου κάρτας είναι και η αξία που οι δυνητικοί πελάτες θα δώσουν στην επιχείρησή σου.
  • Πολύ απλά, για να έχεις αξία, πρέπει η κάρτα σου να εκτιμάται και να μην απορρίπτεται γρήγορα και γι’ αυτό φροντίζουμε εμείς στην printit.

Η εταιρική ταυτότητα αποτελεί τον συνδυασμό στοιχείων που διαμορφώνουν την εικόνα μιας επιχείρησης και τον τρόπο με τον οποίο αυτή παρουσιάζεται στο κοινό. Το λογότυπο, είναι ο οπτικός πυρήνας αυτής της ταυτότητας, μια γραφική απεικόνιση που συνοψίζει την ουσία και τις αξίες της επιχείρησης. Η επαγγελματική κάρτα, από την άλλη πλευρά, αποτελεί το φυσικό μέσο με το οποίο αυτή η ταυτότητα διαδίδεται, προσφέροντας ταυτόχρονα βασικές πληροφορίες για την επικοινωνία. Τέλος, το εμπορικό σήμα προστατεύει νομικά αυτή την ταυτότητα, διασφαλίζοντας ότι το λογότυπο, το όνομα και άλλα στοιχεία παραμένουν μοναδικά και δεν μπορούν να αντιγραφούν ή να χρησιμοποιηθούν χωρίς άδεια.

Η επαγγελματική κάρτα αποτελεί το επόμενο βήμα για να πραγματοποιήσετε το επιχειρηματικό σας όνειρο.

Για πολλούς πιθανούς πελάτες μάλιστα, θα είναι η πρώτη επαφή που θα έχουν με την εταιρεία σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι θα είναι εντυπωσιακή. Μια προσεκτικά σχεδιασμένη επαγγελματική κάρτα κάνει πολλά περισσότερα από το να μεταφέρει απλώς τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Θα σας κάνει να φαίνεστε επαγγελματίες, να εμπνέετε εμπιστοσύνη στους πελάτες σας και να ξεχωρίζετε από άλλες επιχειρήσεις. Αλλά προτού αρχίσετε να δίνετε επαγγελματικές κάρτες σε όσους συναντάτε, σταματήστε και αναρωτηθείτε:

Τι κάνει μια επαγγελματική κάρτα πραγματικά καλή;

Πώς μπορείτε να ξεχωρίσετε από το σύνολο και τελικά να επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες; Η απάντηση; Εμείς είμαστε εδώ!

Θα σας κατατοπίσουμε και θα ετοιμάσουμε την ιδανική επαγγελματική κάρτα για εσάς, σχεδιάζοντας στρατηγικά τις πληροφορίες που θέλετε να συμπεριλάβετε, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα τις παρουσιάσετε!

Το PrintIt είναι μια δημιουργική πλατφόρμα που ειδικεύεται στη σύνδεση γραφιστών με τους πελάτες για τη δημιουργία λογότυπων επαγγελματικών καρτών.

Θα βρούμε το σχέδιο που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα της επωνυμίας σας. Η επαγγελματική σας κάρτα λέει πολλά για εσάς και την επιχείρηση σας, οπότε θα επιλέξουμε ένα σχέδιο που αντικατοπτρίζει την επωνυμία σας.

Ίσως είστε διακοσμητής εσωτερικού χώρου που ειδικεύεται στο μοντέρνο στυλ και λατρεύει τις καθαρές γραμμές. Τότε ένα καθαρό και απλό σχέδιο είναι αυτό που σας προτείνουμε.

Ίσως είστε φοιτητής με εξωστρεφή προσωπικότητα που ενδιαφέρεται να βγάζει βόλτα σκύλους. Για τη διασκεδαστική φύση της επιχείρησής σας, προτείνουμε μια πολύχρωμη, λιγότερο επίσημη κάρτα.

Θα επιλέξουμε τη σωστή γραμματοσειρά

Εάν υπάρχει μια γραμματοσειρά που χρησιμοποιείτε στον ιστότοπό σας ή σε άλλο υλικό μάρκετινγκ, θα είναι καλό να το εντάξουμε και στην επαγγελματική σας κάρτα. Για παράδειγμα μια γραμματοσειρά εμπνευσμένη από γραφομηχανή εάν είστε συγγραφέας. Το κείμενο μας θα είναι ευανάγνωστο και οι πιο σημαντικές πληροφορίες, όπως το όνομα της επιχείρησης σας, θα εκτυπωθούν σε μεγαλύτερο μέγεθος, διαφορετική γραμματοσειρά ή με πιο έντονη γραφή.

Θα επιμεληθούμε το κατάλληλο μέγεθος και σχήμα

Το μέγεθος και το σχήμα της επαγγελματικής σας κάρτας επηρεάζει τον όγκο των πληροφοριών που μπορείτε να συμπεριλάβετε, ενώ επίσης κάνει μια δήλωση σχετικά με την επωνυμία σας. Οι περισσότερες επαγγελματικές κάρτες είναι ορθογώνιες, περίπου στο μέγεθος μιας πιστωτικής κάρτας, και οριζόντιες. Οι άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με αυτήν τη μορφή, οπότε είναι μια ασφαλής επιλογή. Αν θέλετε να ξεχωρίσετε, θα σας ετοιμάσουμε μια κάρτα σε τετράγωνο σχήμα, με στρογγυλεμένες γωνίες ή κατακόρυφο προσανατολισμό.

Θα οργανώσουμε στρατηγικά τις πληροφορίες σας

Η επαγγελματική σας κάρτα παρέχει στους πελάτες ό,τι χρειάζονται για να επικοινωνήσουν μαζί σας, να σας βρουν στο διαδίκτυο ή να εντοπίσουν το κατάστημά σας. Εκτός από το όνομα και τον τίτλο σας, θα συμπεριλάβουμε το όνομα της επιχείρησης, τον αριθμό τηλεφώνου, τον ιστότοπο, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα social media.

Θα φροντίσουμε να έχετε συμπεριλάβει όλες αυτές τις πληροφορίες στην επαγγελματική σας κάρτα, ώστε οι πελάτες να μπορούν εύκολα να επικοινωνήσουν μαζί σας με τον τρόπο που αισθάνονται πιο άνετα. Κάθε πληροφορία θα είναι σαφώς διακριτή, αλλά θα ρέει καλά με όλες τις υπόλοιπες.

Μπορούμε πάντα να ξεκινάμε με το λογότυπο, μετά το όνομα και μετά τις δευτερεύουσες πληροφορίες, όπως διευθύνσεις email και αριθμούς τηλεφώνου. Ή μπορούμε να αλλάξουμε τη διαρρύθμιση προσαρμόζοντας το μέγεθος ενός στοιχείου, αλλάζοντας τη θέση του ή προσθέτοντας επιπλέον κενό διάστημα.